Ταυτότητα της εταιρείας

ΤΖΙΜΟΖΙΩΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Εμπορία και κατασκευή ενδυμάτων

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Πατρόκλου 23, Λάρισα
  •  2410 254 788, 6945 994 900
  •  vasopeper@gmail.com

Συναλλαγές - Διαθεσιμότητα

Οι αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ΕΥΡΩ. Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ.

Οι τιμές των προϊόντα τα οποία έχουν ένδειξη διαθεσιμότητας δεσμεύονται τη στιγμή της παραγγελίας υπέρ του καταναλωτή. Για προϊόντα τα οποία είναι Μη διαθέσιμα ή Κατόπιν παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει δέσμευση τιμής. Όλα τα είδη τα οποία βρίσκονται διαθέσιμα στις αποθήκες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας αποστέλλονται συνήθως εντός της ίδιας ή 1 εργάσιμης ημέρας από την ημέρα της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση και επειδή το προϊόν είναι χειροποίητο εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ θα επικοινωνήσει μαζί σας. Ο χρόνος αποστολής σε τέτοιες περιπτώσεις είναι 2-4 ημέρες.

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από το e-shop με τους εξής τρόπους:

Α) Τηλεφωνικά, οπότε θα σας ζητηθούν στοιχεία για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, καθώς και κάποια προσωπικά στοιχεία για την σωστή αποστολή του προϊόντος.
Β) Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με βάση τα στοιχεία της παραγγελίας, το e-shop θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Το e-shop δεσμεύεται στην τήρηση κάθε σχετικής διάταξης περί προσωπικών δεδομένων. Για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στην επιχείρηση από ψευδή στοιχεία, η επιχείρηση μπορεί να αναζητήσει αποζημίωση βάση των σχετικών διατάξεων του αστικού και του ποινικού κώδικα.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας έως τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Για ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας μπορείτε να στείλετε στο email vasopeper@gmail.com ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410 254 788.

Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής, παρακαλούμε διαβάστε τη διαδικασία "'Επιστροφές προϊόντων".

Τρόποι Πληρωμής

Το e-shop, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους κάτωθι τρόπους:

Α) Με κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησης.
Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, με αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας , μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email vasopeper@gmail.com ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410 254 788 και ενημερώστε μας για την κατάθεση σας. Εμείς θα ενημερωθούμε για την κατάθεση του ποσού και θα αποστείλουμε το προϊόν.

ΤΡΑΠΕΖΙΚOI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN

ΕΘΝΙΚΗ: GR 0901106370000063760013357

EUROBANK: GR 0502602170000300201135231

Στο όνομα: ΤΖΙΜΟΖΙΩΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Β) Με αντικαταβολή.

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι 2.5€, για περιοχές που θεωρούνται κανονικές. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές θα υπάρξει επικοινωνία από το pepperfashion.gr για την ακριβή χρέωση. Για να δείτε αν η περιοχή σας είναι κανονική μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Τρόπος και έξοδα αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Απευθείας από τo κατάστημα Pepper Fashion Πατρόκλου 23 στη Λάρισα.

Β) Από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία ACS Courrier, χωρίς κόστος.

Χρόνος Παράδοσης

Για να υπολογίσετε το χρόνο παράδοσης, από τη στιγμή που το προϊόν θα παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία, μπορείτε να μπείτε στο Υπολογισμός Χρόνου Παράδοσης της ACS Courrier.

Παραλαβή Προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής.

Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο email vasopeper@gmail.com ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410 254 788. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, λόγω υπαναχώρησης ή λόγω του ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, χωρίς κόστος, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό, η επιστροφή αυτού θα γίνεται με χρέωση της εταιρείας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκαν, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, αποστείλετε e-mail στο vasopeper@gmail.com ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2410 254 788.

Επειδή τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία, δεν μπορούμε να κάνουμε επιστροφή χρημάτων, μπορεί όμως να γίνει αλλαγή με άλλο προϊόν.

**Όταν γίνεται ειδική παραγγελία σύμφωνα με το μεγεθολόγιο σας, δεν μπορούμε να δεχτούμε πίσω το προϊόν.

**Όταν επιστρέφετε ένα προϊόν το κόστος μεταφορικών το πληρώνετε εσείς.
** Δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές στα αξεσουάρ.
**Δεν γίνονται αλλαγές στα προιόντα που βρίσκονται σε προσφορά.

Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, έτοιμο να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία. Στο τηλ. 2410 254 788, με e-mail στο vasopeper@gmail.com ή αυτοπροσώπως στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. 

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Σε όλα τα προϊόντα παρέχεται εξυπηρέτηση μετά την πώληση στο τηλ. 2410 254 788 ή στο e-mail στο vasopeper@gmail.com.

Προϊόντα

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση ή αλλαγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων καθώς και των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην αποδίδουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά τους, όπως χρώμα και υφή.

Αποδοχή Όρων Συναλλαγής

Η τοποθέτηση μίας παραγγελίας στο e-shop, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας παραγγελίας, σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή των ανωτέρω όρων συναλλαγής.