Η Βάσω Τζιμοζιώγα, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια των ρούχων με την επωνυμία Pepper Fashion, ξεκίνησε από μικρό κορίτσι να ονειρεύεται και να σχεδιάζει στο μυαλό της σχέδια για ρούχα.

Από την εφηβεία αρχίζει να δείχνει τα πρώτα της δείγματα, ενώ οι κοντινοί της άνθρωποι που τα βλέπουν την ενθαρρύνουν να προχωρήσει. Με σταθερά βήματα και με την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας της, κατάφερε μετά από λίγα χρόνια να δημιουργήσει ρούχα με τη δική της σφραγίδα και αρχίζει να ξεχωρίζει για το μοναδικό της στυλ.

Δημιουργεί το δικό της χώρο, για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων παραγγελιών, εξοπλίζοντας τον με τελευταίας τεχνολογίας σύγχρονα μηχανήματα και το σπουδαιότερο, επιλέγοντας τους ιδανικότερος και πλέον έμπειρους εργαζόμενους για συνεργάτες.

Τα αποτελέσματα αυτού του βήματος ήταν εμφανή από την πρώτη στιγμή. Ομοιομορφία και ακρίβεια στην ραφή, λεπτομερής και σχολαστικός έλεγχος, ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, και ευελιξία στην παραγωγή. Οι παραγγελίες εκτελούνται άψογα και στην ώρα τους και οι διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και δειλά – δειλά στο εξωτερικό, παραμένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η ανησυχία της έφηβης -επαγγελματικά πάντα- Βάσως Pepper, δεν έπαψαν ούτε στιγμή, τόσο στην αναζήτηση διαρκώς νέων σχεδίων και ποιοτήτων υφασμάτων, πιστοποιημένων με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, όσο και τεχνοτροπιών και αξεσουάρ που στολίζουν και συμπληρώνουν τα ρούχα. 

Η δημιουργικότητα και φαντασία της είναι αστείρευτη. Η Βάσω Pepper δημιουργεί συνεχώς νέους κωδικούς, έτσι ώστε να παρέχει στους πελάτες της νέες προτάσεις, σε τιμές πάντα προσιτές.